+ ще 141 громадa!

Облаштування дорожнього покриття по пувиці 1-го травня (непарна сторона)

Я проживаю у місті Василькові 30 років, 7 років як обрана депутатом Васильківської міської ради, за цей час жодного ремонту по непарній сторону дороги на вулиці 1-го травня не проводилось. Я неодноразово підіймала це питання, але черга до нього не доходить. Також ця вулиця потребує і належного освітлення. Прошу підтримати мою петицію.

ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

вул. Соборна, 56, м. Васильків, Київська обл., 08600, тел./факс: (04571) 2-22-59
http://vasylkivrada.gov.ua, e-mail: zagvasl@ukr.net

_08.02.2018 № КО- 7/09.02-06 на № від ___________

БУРСОВА Л.П.

Шановна Людмило Петрівно!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді затвердженого рішенням Васильківської міської ради від 29.09.2017 № 05.09-30, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію про облаштування дорожнього покриття по вулиці 1-го Травня (непарна сторона), яку підтримали 100 громадян.
31 січня 2018 року на засіданні постійної депутатської комісії Васильківської міської ради VII скликання з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та реклами було розглянуто питання щодо облаштування дорожнього покриття по вулиці 1-го Травня (непарна сторона) в місті Василькові. Комісією підтримано електрону петицію та рекомендовано комунальному підприємству «ККП м. Василькова» винести на розгляд чергової сесії Васильківської міської ради питання виділення коштів для виготовлення проектно- кошторисної документації для проведення капітального ремонту частини дорожнього покриття по вулиці 1-го Травня (непарна сторона).

Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за небайдужу громадянську позицію.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш

Петицію підписали 101 особа з 100 необхідних.