+ ще 141 громадa!

Дитячий майданчик для дітей по вул.Дніпрельстан

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Я, Скора Ірина Миколаївна, звертаюся від імені всіх дітей та батьків вулиці Дніпрельстан, з величезним проханням встановити на нашій вулиці дитячий ігровий майданчик.
Прошу не бути байдужими до потреб дітей.
Вулиця у нас дуже велика і на ній проживає багато дітей різного віку, (як маленьких, так і школярі). Їм нічим зайнятись (особливо влітку), вони просто "тиняються" по вулиці без справи, потрапляють в сумнівні компанії. У зв'язку з відсутністю ігрових майданчиків, діти стали не комунікабельними, не вміють грати один з одним. Адже єдиний майданчик,на який можна повести дітей, знаходиться в центрі міста Васильків.
Я розумію, що в країні зараз не найкращі часи, але дуже прошу, Вас, створити для дітей казку, подарувати їм щасливе дитинство, радість, усмішки на маленьких обличчях наших дітей - майбутнього нашої країни! Адже в нашому місті восени було встановлено чимало дитячих майданчиків по різних вулицях.
Тому прошу розглянути моє звернення , та встановити все ж таки на нашій вулиці безпечний сучасний ігровий дитячий майданчик.
Сподіваюсь на розуміння, допомогу та участь у вирішенні проблем нашої вулиці!
Дякую за увагу та допомогу!

Скора І.М.

Шановна Ірино Миколаївно!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді затвердженого рішенням Васильківської міської ради VII скликання від 29.09.2017 № 05.09-30-VII, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію щодо дитячого майданчика для дітей по вул. Дніпрельстан, яку підтримали 100 громадян.
Рішенням сесії Васильківської міської ради VII скликання від 30.03.2018 № 03-38-VII виділені кошти в сумі 97 000,00 грн. на придбання та монтаж дитячого майданчика по вул. Дніпрельстан в місті Василькові.
Найближчим часом кошти будуть освоєні за цільовим призначенням.

Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за небайдужу громадянську позицію.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш

Петицію підписали 102 особи з 100 необхідних.