+ ще 141 громадa!

Будівництво дороги з твердим покриттям

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Частина вулиці Кошмана від будинку N20а(перехрестя з провулком Саносвітнім) до будинку N30 є густонаселеною (20 приватних будинків). Дорожня частина вулиці є грунтовою, з великими перепадами (до 90 см), глибокими калюжами. Це призводить до труднощів пересування автотратспортом і пішки, приводить до швидкого зносу підвісок транспортних засобів громадян, унеможливлює транспортування хворих.
Просимо дати доручення керівнику УПРАВЛІННЯ ЖКГ, БУДІВНИЦТВА ТА БЛАГОУСТРОЮ щодо ознаймлення з ситуацією на вищевказаній дільниці, прийнятття технічного рішення по поетапному вирішенні цієї проблеми ( провести земляні роботи по вирівнюванні дороги бульдозером, засипка гравієм, гранвідсівом, потім асфальтування). Бажано на етапі прийняття технічного ріщення зв'язатися з автором по тел. 0672338970.

Чернілевський В.Й.

Шановний Вікторе Йосиповичу!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді затвердженого рішенням Васильківської міської ради VII скликання від 29.09.2017 № 05.09-30-VII, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію щодо будівництва дороги з твердим покриттям, яку підтримали 102 громадяни.
02 травня 2018 року на засіданні постійної депутатської комісії Васильківської міської ради VII скликання з питань житлового та шляхового будівництва і архітектури, розглянуте питання щодо будівництва дороги з твердим покриттям (частина вулиці Кошмана перехрестя з провулком Саносвітнім м. Василькова). Комісія підтримала електронну петицію та прийняла рішення доручити комунальному підприємству «Комбінат комунальних підприємств м. Василькова» підготувати документи на чергову сесію Васильківської міської ради VII скликання щодо виділення коштів на виготовлення проектно- кошторисної документації.

Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за небайдужу громадянську позицію.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш

Петицію підписали 102 особи з 100 необхідних.