+ ще 141 громадa!

Відміна рішення виконавчого комітету Васильківської міської ради на будівництво МАФ на території Військового містечка №11

Без згоди громади та мешканців військового містечка №11 вже почалось будівницво двох магазинів та кафе при в’їздi, з лівого боку на зеленій зоні .
Вимагаємо скасувати рішення виконавчого комітету Васильківської міської ради Киівської області від 31.10.2017 №447 «Про надання дозволу на розробку паспорту прив’язки тимчасовох споруди»
Прошу підтримати петицію.
Зробимо наше місто найкращим.

Степанчук Ю.О.

Шановний Юрію Олександровичу!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді VII скликання затвердженого рішенням Васильківської міської ради від 29.09.2017 № 05.09-30-VII розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію щодо відміни рішення виконавчого комітету Васильківської міської ради на будівництво МАФ на території Військового містечка №11, яку підтримали 100 громадян.
Відповідно до ПОЛОЖЕННЯ Комітету мікрорайону органів самоорганізації населення (далі ОСН), військового містечка №11 м. Васильків Київської області зареєстрованого рішенням виконавчого комітету №73 від 28.02.2017 року, діяльність ОСН розповсюджується на територію військового містечка.
Згідно з п.6.2 до вищевказаного Положення ОСН надає органам місцевого самоврядування міста Васильків рекомендації з питань відведення землі на території діяльності ОСН будівництва та розширення на відповідній території підприємств та інших об’єктів виробничого і соціально- культурного призначення, про необхідність та доцільність розміщення підприємств торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, шкіл, поліклінік та інших соціально- культурних установ, режиму їх роботи.

Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за небайдужу громадянську позицію.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш

Петицію підписали 101 особа з 100 необхідних.