+ ще 141 громадa!

Підтримка рішення виконавчого комітету Васильківської міської ради на встановлення малих архітектурних форм (МАФ) від 31.10.2017 №447 на території Військового містечка №11

На території містечка встановлюються тимчасові споруди в яких буде розміщюватися два продуктових магазини та кав'ярня, що покращує інфраструктуру міста, створює нові робочі місця для мешканців військового містечка, збільшує сплату податків до міського бюджету, благоустроює територію навколо Западинського ринку.

Прошу шановну громаду підтримати рішення виконавчого комітету Васильківської міської ради.

Михайлевич С.О.

Шановний Станіславе Олександровичу!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді VII скликання затвердженого рішенням Васильківської міської ради від 29.09.2017 № 05.09-30-VII розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію щодо підтримки рішення виконавчого комітету Васильківської міської ради на встановлення малих архітектурних форм (МАФ) від 31.10.2017 № 447 на території Військового містечка №11, яку підтримали 101 громадянин.

При прийнятті відповідного рішення, Вашу Петицію буде взято до уваги.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш

Петицію підписали 101 особа з 100 необхідних.