Будівництво дороги з твердим покриттям по вулиці Лесі Українки (від вул. Фрунзе до Лесі Українки включно вул. Металева)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Від громади даного району, прошу звернути Вашу увагу до щодо дорожнього покриття вулиці Лесі Українки що знаходиться на околиці міста Василькова та села Путрівка. Данна вулиця з’єднує декілька нових та старих районів міста, в даному районі активно зводяться будинки індивідуального користування (багато нових сусідів, які вирішили жити в місті Василькові), але зовсім відсутня дорожня інфраструктура.
Що призводить до проблем з пересуванням по даному мікрорайону. При облаштуванні дорожнього покриття попередники не врахували не ландшафт (мікро район знаходиться на пагорбі, що потребує створення водо відводу), не провели гносеологічну розвідку поверхні (як результат покриття провалюються). Громада не перший рік звертається до керівництва, щодо вирішення даного питання, але максимум на що спромагаються місцеве керівництво пройтися грейдером, та деякі ямі засипати щебнем, який після змивається після дощу втрамбовується в землю.
Сподіваюсь що вказані мною факти спроможуть прийняти правильне рішення, та збудуваті дорогу більш ніж до першого дощу.
Дякую

Міщенко І.Д.

Шановний Ігоре Денисовичу!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді затвердженого рішенням Васильківської міської ради VII скликання від 29.09.2017 № 05.09-30- VII, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію щодо будівництва дороги з твердим покриттям по вулиці Лесі Українки (від вул. Фрунзе до Лесі Українки включно вул. Металева) м. Василькова, яку підтримали 102 громадяни.
Дане питання розглянуте на засіданні постійної депутатської комісії Васильківської міської ради Київської області VII скликання з питань житлового та шляхового будівництва і архітектури, яке відбулося 22.05.2018 року.
За узгодженням з депутатами Васильківської міської ради сьомого скликання, розроблено графік проведення капітальних ремонтів дорожнього господарства м. Василькова на 2018-2022 роки з урахуванням стану, терміну експлуатації дорожнього покриття, а також попередньо проведених капітальних та поточних ремонтів.
Згідно графіка ремонту доріг, ремонт дороги по вулиці Лесі Українки міста Василькова, заплановано на 2018 рік.

Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за небайдужу громадянську позицію.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш

Петицію підписали 102 особи з 100 необхідних.