Асфальтування пішоходних доріжок та дворів на Верхньому і нижньому Масиві

На територіі Верхнього Масиву у житловій зоні не можливо ходити ,особливо під час мокрої погоди, щоб дійти до центральної дороги ,люди тонуть у багнюці.Також ходити в дворах важко ,там стоять калюжі і та ж сама грязь

Щипакіна В.В.

Шановна Василино Василівно!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді затвердженого рішенням Васильківської міської ради VII скликання від 29.09.2017 № 05.09-30- VII, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію щодо асфальтування пішохідних доріжок та дворів на Верхньому і нижньому Масиві, яку підтримали 100 громадян.
В 2017 році було проведено поточний ремонт по вул. Г. Сагайдачного, 46 та капітальний ремонт міжбудинкових проїздів від зупинки «Нижній масив» до котельної по вул. Г. Сагайдачного. Питання щодо ремонту інших міжбудинкових територій було розглянуте на засіданні постійної депутатської комісії Васильківської міської ради Київської області VII скликання з питань житлового та шляхового будівництва і архітектури, яке відбулося 30.05.2018 року.
КП «Комбінат комунальних підприємств м. Василькова» буде подано на розгляд профільної депутатської комісії питання про виділення коштів на:
- Капітальний ремонт міжбудинкових проїздів та прибудинкових територій за адресою: м. Васильків, Київської області, вул. Г.Сагайдачного № 46а,60 в сумі - 434,898 тис. грн.;
- Капітальний ремонт міжбудинкових проїздів та прибудинкових територій за адресою: м. Васильків, Київської області, вул. Г.Сагайдачного № 58 в сумі - 196,999 тис. грн.;
- Капітальний ремонт міжбудинкових проїздів та прибудинкових територій за адресою: м. Васильків, Київської області, вул. Г.Сагайдачного № 59 в сумі - 217,912 тис. грн.;
- Капітальний ремонт міжбудинкових проїздів та прибудинкових територій за адресою: м. Васильків, Київської області, вул. Г.Сагайдачного № 46 в сумі - 308,280 тис. грн.;
- Капітальний ремонт міжбудинкових проїздів та прибудинкових територій за адресою: м. Васильків, Київської області, вул. Михайлівська, 31а в сумі - 305,694 тис. грн.;
- Капітальний ремонт міжбудинкових проїздів та прибудинкових територій за адресою: м. Васильків, Київської області, вул. Михайлівська, 31 в сумі - 540,204 тис. грн.;
- Капітальний ремонт міжбудинкових проїздів та прибудинкових територій за адресою: м. Васильків, Київської області, вул. Г.Сагайдачного № 52 в сумі - 281,972 тис. грн..
За позитивним рішенням комісії, дане питання буде винесено на розгляд сесії Васильківської міської ради.

Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за небайдужу громадянську позицію.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш