Ремонт доріг по вул. Набережна, вул. Софіївська та пров. Софіївський

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Здійснення заходів по відновленню дорожнього покриття автомобільних доріг по вул. Набережна, вул. Софіївська та пров. Софіївський, через їх жахливий стан та неможливість вільного пересування як автомобілів так і пішоходів.

Мотрич Д.А.

Шановний Дмитре Анатолійовичу!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді затвердженого рішенням Васильківської міської ради VII скликання від 29.09.2017 № 05.09-30-VII, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію щодо ремонту доріг по вул. Набережна, вул. Софіївська та пров. Софіївський, яку підтримали 101 громадянин.
Васильківська міська рада повідомляє, що за узгодженням з депутатами Васильківської міської ради сьомого скликання розроблено графік ремонту асфальтного покриття дорожніх об’єктів м. Василькова з урахуванням стану, терміну експлуатації дорожнього покриття, а також попередньо проведених капітальних та поточних ремонтів.
Відповідно до графіка ремонту доріг, проведення ремонту асфальтного покриття по вулиці Софіївській заплановано в 2018 році, провулок Софіївський та вулиця Набережна в 2019 рік, після проведення капітального ремонту зовнішнього водопроводу.

Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за небайдужу громадянську позицію.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш

Петицію підписали 101 особа з 100 необхідних.