Прокладання асфальтового покриття по провулку Спортивному

По провулку Спортивному жодного разу не прокладалося асфальтне покриття, дорога вкрай жахлива, як для пішоходів, так і для транспортних засобів (величезні ями), пішки йти по дорозі після дощу чи розтанення снігу взагалі не можливо!!! Прошу розглянути петицію про асфальтування провулку Спортивного.

Бортницька Н.В.

Шановна Наталіє Вікторівно!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді затвердженого рішенням Васильківської міської ради VII скликання від 29.09.2017 № 05.09-30-VII, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію щодо прокладання асфальтного покриття по провулку Спортивному, яку підтримали 100 громадян.
10 травня 2018 року на засіданні постійної депутатської комісії Васильківської міської ради VII скликання з питань житлового та шляхового будівництва і архітектури, розглянуто питання щодо прокладання асфальтного покриття по провулку Спортивному в м. Василькові.
Комісія підтримала електронну петицію та прийняла рішення доручити комунальному підприємству «Комбінат комунальних підприємств м. Василькова» розробити проектно- кошторисну документацію будівництва дороги з асфальтним покриттям по провулку Спортивному та надати документацію Управлінню житлово-комунального господарства, будівництва та благоустрою Васильківської міської ради для включення в план-графік капітального шляхового будівництва.

Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за небайдужу громадянську позицію.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш

Петицію підписали 102 особи з 100 необхідних.