Негайний ремонт даху ДНЗ №8 "Пролісок"

ОСВІТА

На теперішній час постало питання в негайному ремонті даху ДНЗ №8 «Пролісок». Приміщення навчального закладу побудовано ще в 1860 р.р. Це саме найстаріше приміщення в нашому місті де навчаються наші діти та навчалось не одне покоління нашого мікрорайону. Дах криші знаходиться в аварійному стані, який під час інтенсивних дощів та шквального вітру цього літа почав стрімко протікати. Вода просочується на стелю садочка, яка почала теж протікати та осідати, пошкоджуючи і так старе від часу дерев’яне перекриття стелі, потрапляючи на світильники та проводи, які можуть в любий час замкнути та вразити струмом діток та вихователів нашого садочку, а також впасти їм на голови.
Ремонт стелі який було зроблено раніше, зруйновано, новий ремонт немає потреби робити до того часу, поки не буде відремонтовано сам дах дитячого закладу. Діткам які почнуть приходити на початку вересня цього року не будуть мати можливості навчатися в аварійному приміщенні.
Завідуючою ДНЗ №8 «Пролісок» в червні, листопаді, в грудні 2017 року, а також в квітні, липні 2018 р. неодноразово подавались листи та звернення до Васильківського відділу освіти про ремонт даху. В щорічних інформаційних потребах ДНЗ постійно включався та включається по теперішній час пункт по ремонту закладу. З 26 січня 2016 року постійно стоїть питання про реконструкцію закладу.

Прохання допомогти у негайному вирішенні проблемного питання, щоб не повторилась трагедія на кшталт ЗОШ №6, та наші дітки мали б можливість де навчатись, а не їздити до інших ДНЗ.

Шерстюк Оксана Леонідівна

Шановна Оксано Леонідівно!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді затвердженого рішенням Васильківської міської ради VII скликання від 29.09.2017 № 05.09-30- VII, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію щодо проведення ремонту даху ДНЗ № 8 "Пролісок", яку підтримали 104 громадяни.
На даний час розроблено проектно-кошторисну документацію «Капітальний ремонт даху будівлі Васильківського ДНЗ № 8 «Пролісок» на суму 1 210 тис. грн. Роботи будуть проведені за наявності фінансування.

Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за небайдужу громадянську позицію.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш