Онлайн-трансляція сесій та виконкому Васильківської міськради

ІНШІ

Враховуючи неодноразові факти підробки та фабрикації рішень пленарних засідань Васильківської міської ради та виконавчого комітету Васильківської міської ради громадська організація «Васильківська самооборона «Відсіч» виступає з ініціативою впровадити обов’язкові трансляції пленарних засідань (сесій) Васильківської міської ради та її виконавчого комітету, включаючи робочі засідання постійних депутатських комісій і тендерних комітетів структурних підрозділів Васильківської міської ради.

На виконання положень Закону України «Про доступ до публічної інформації», з метою забезпечення принципово якісного діалогу з територіальною громадою та відкритості органів місцевого самоврядування,
вимагаємо:
1. невідкладного встановлення відеокамер в приміщеннях, де проводяться пленарні засідання, засідання виконавчого комітету, засідання постійних депутатських комісій та тендерних комітетів;
2. забезпечити трансляцію засідань наживо та зберігання записів на хмарних сховищах з цілодобовим доступом для можливості спостерігати за роботою органів місцевого самоврядування всім бажаючим.

Просимо мешканців м. Василькова підтримати цю петицію!

12.06.2019 № КО- 3/09.02-06

Бірюкову С.М.

Шановний Сергію Миколайовичу!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді, затвердженого рішенням Васильківської міської ради VII скликання від 29.09.2017 № 05.09-30- VII, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію про онлайн- трансляцію сесій та виконкому Васильківської міськради, яку підтримали 104 громадяни.
Комунальним підприємством «Васильківкомунікаціясервіс», буде підготовлено проект рішення про внесення змін до програми Безпечне місто, а саме придбання та встановлення відеокамер в приміщеннях Васильківської міської ради.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш

Петицію підписали 104 особи з 100 необхідних.