Єдина система

Демонтувати пам'ятник будьоновцю та червоноармійцям на Європейській площі 38 4
Перейменувати вулицю Петра Запорожця на вулицю Грабця Омеляна 16 3
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Заборонити проїзд авто по Центральному міському парку Вінниці

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

МОРГУНОВ СЕРГІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ

Ваша петиція на сайт міської ради щодо заборони проїзду авто по Центральному парку культури і відпочинку в м. Вінниця виконавчим комітетом Вінницької міської ради опрацьована.
Повідомляю, що відповідно інформації МКП «Вінницязеленбуд», балансоутримувача парку, ЦПКіВ є об’єктом благоустрою міста Вінниці та згідно з постановою колегії Держкомприроди УРСР № 25 від 27.07.1987 року (охоронний номер ЗПР-99/555) парку надано статус парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва.
Відповідно до природоохоронного зобов’язання, забороняється рух транспорту по території природоохоронного об’єкту, крім технологічного та транспорту спеціального призначення.
Водночас для забезпечення утримання в належному санітарному стані території ЦПКіВ дозволено рух з 8.00 год. до 12.00 год. тільки транспортних засобів спеціального призначення. З 8.00 год. до 18.00 год. дозволено обмежений рух транспортних засобів, що призначений для виконання спеціальних робочих функцій: автокран, трактор, автомобілі для транспортування сміття, транспорт зв’язку, енергетики, технічна допомога, транспорт іншого призначення для виконання поточних робіт та/або ліквідації аварійних ситуацій.
Цілодобово забезпечується проїзд спеціального транспорту, а саме: швидка медична допомога, транспорт пожежно-рятувальної служби, транспорт інших служб для ліквідації аварійних ситуацій.
МКП «Вінницязеленбуд» неодноразово зверталося до адміністрації ресторану «Європа», «Льодового клубу» та ККЗ «Радуга» щодо дотримання ними та відвідувачами їх закладів вимог Закону України «Про благоустрій населених пунктів», а саме: заборони проїзду та паркування автотранспортних засобів на території ЦПКіВ.
Додатково повідомляємо, що з метою виконання вимог Закону України «Про природно-заповідний фонд України» підприємством на в’їзді в парк з вул. Магістратська облаштовано стоянку автотранспорту, на якій власники можуть залишати свій транспорт.

Станом на 21 липня надано відповідь на 245 петицій Переглянути