Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Реконструкція басейну в "СКА" по вулиці Янгеля (Фрунзе) 379 5 жовтня 1

Станом на 18 жовтня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Встановити світлофор на пішоходному переході по вул. Соборній біля школи-гімназії № 2

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

МОРГУНОВ СЕРГІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ

Вашу петицію щодо встановлення світлофорного об’єкту по вул. Соборній в районі перехрестя з вул. Хлібна опрацьовано.
За результатами опрацювання інформую.
На сьогоднішній день для переходу через вул. Соборну в районі перехрестя з вул. Хлібна облаштовано нерегульований пішохідний перехід, який дозволяє безпечний рух пішоходів через дану вулицю, в тому числі учнів ЗОШ №2.
«Програмою з підвищення безпеки дорожнього руху та заходів, спрямованих на вдосконалення дорожніх умов на вулицях м. Вінниці на 2013 – 2017 роки», затвердженою рішенням Вінницької міської ради від 26.12.2012 №1091, виходячи з вимог нормативних документів визначено пріоритети щодо першочергового встановлення світлофорних об’єктів на вулично – шляховій мережі міста. Зазначеною Програмою встановлення світлофорного об’єкту по вул. Соборній в районі перехрестя з вул. Хлібна не передбачено.
Одночасно повідомляємо, що для встановлення світлофорного об’єкту на зазначеному перехресті відповідно до Національного стандарту України «Світлофори дорожні. Загальні технічні вимоги, правила застосовування та вимоги безпеки» відсутні необхідні нормативні умови.

Станом на 18 жовтня надано відповідь на 217 петицій Переглянути