Єдина система

створення нової трамвайної зупинки ФОНТАН РОШЕН-ЦЕНТРАЛЬНИЙ АВТОВОКЗАЛ 24 13
звільнення керівника та його заступників департаменту міста ВІННИЦІ 3 14
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Закриття доступу до парковки музею пирогова у неробочий час

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Вашу петицію щодо встановлення шлагбауму при заїзді на паркувальну зону музею-садиби М. І. Пирогова для закриття доступу на паркувальну зону з 22-00 до 05-00 розглянуто.
За результатами розгляду інформую.
Відповідно до Правил дорожнього руху України (п. 15.15) на проїзній частині забороняється встановлення предметів, що перешкоджають проїзду чи паркуванню транспортних засобів, за винятком випадків оформлення дорожньо-транспортної пригоди, виконанням дорожніх робіт або робіт, пов’язаних із зайняттям проїзної частини, обмеження або заборони руху транспортних засобів та пішоходів у випадках, передбачених законодавством.
Відповідно до п. 6.4.6 Правил благоустрою території міста Вінниці, затверджених рішенням міської ради від 01.03.2011 р. №104 заборонено перекривати проїзди загального користування, будь-якими засобами без відповідного на те дозволу, виданого в установленому порядку.
Відповідно до вищевикладеного, для встановлення шлагбауму при заїзді на паркувальну зону музею-садиби М. І. Пирогова відсутні нормативні підстави.
Одночасно повідомляємо, що в даний час виконавчими органами міської ради на адресу Управління патрульної поліції у Вінницькій області направлено лист щодо попередження правопорушень водіями транспортних засобів в нічний час на перехресті вул. Пирогова – Юності.

Станом на 25 лютого надано відповідь на 347 петицій Переглянути