Реконструкція міського центрального стадіону Локомотив

Вітаю Вас шановна громада.
Не знаю чи потрібно тут щось багато писати про те, що і так всі знають, але не звертають на це увагу.
Міський центральний стадіон Локомотив знаходиться у жахливому стані як із зовнішньої так й з внутрішньої сторони. Чи бачили ви, на жаль той жалюгідний стан стадіону? Чи бачили ви ту дорогу навколо нього, з туалетом, сауною, й занедбаним станом металевих конструкцій, які вже кілька десятків років стоять і Слава Богу що нікому не падають поки що на голову (це про електронне табло). Зовнішні стіни стадіону скріплюють глиною та саморобною армотурою, вони всі трищать по швах. А скільки багато місця є біля стадіону, на якому розташована приватна платна парковка для авто?! Ветеринарія для домашніх тварин знаходиться також у приміщенні цього стадіону - яке яскраве поєднання спорту та ветеринарії. Бруд та розвалений стадіон, ось так зараз виглядає наш стадіон, доречі який можно було би також перейменувати на якусь сучасну назву а ніж "Локомотив".
Вихід: розглянути данне питання на вищому рівні та предложити новітній дизайн (рестайлінг) стадіону серед претендентів, які володіють данними навиками. Адже дуже старі конструкціїї стадіону не витримають довго.
З повагою.

Виконавчими органами Вінницької міської ради опрацьована петиція щодо ремонту Центрального міського стадіону «Локомотив». За результатами опрацювання повідомляю, що Центральний міський стадіон дійсно потребує реконструкції.
Разом з тим, у м. Вінниці є чимало об’єктів соціальної інфраструктури, які потребують реконструкції та капітального ремонту і вимагають значних капіталовкладень. Виконавчі органи Вінницької міської ради систематично аналізують стан інфраструктури в усіх сферах життєдіяльності міста з метою їх збалансованого розвитку. За останні роки в галузі фізичної культури і спорту виконано наступні роботи: збудовано футбольне поле біля Палацу дітей та юнацтва по вул. Хмельницьке шосе,22 вартістю 37,0 млн.грн.; здійснено реконструкцію спортивного стадіону для міні - футболу по вул. С.Наливайка вартістю майже 4,5 млн. грн., бігових доріжок легкоатлетичного стадіону МДЮСШ №1 по вул.Хлібна,1 вартістю майже 3,0 млн. грн.; продовжується реконструкція приміщення МК ДЮСШ "Вінниця" по вул. Келецька, 94а вартістю понад 8,0 млн. грн., виготовлено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію приміщення спортивного комплексу по вул. Академіка Янгеля,48 (роботи з реконструкції орієнтовною вартістю 68,0 млн. грн. планується розпочати в наступному році). Також завершуються проектні роботи з будівництва багатофункціонального Палацу спорту по вул. Ватутіна, 18Б вартістю понад 90,0 млн. грн.
Враховуючи значне фінансове навантаження на міський бюджет, виконати роботи з реконструкції Центрального міського стадіону найближчим часом не виявляється можливим. За інформацією комітету по фізичній культурі і спорту міської ради наразі проводиться робота з пошуку інвестора для виконання вказаних робіт.