Дозволити рух легкових автомобілів по вулиці Соборна весь день

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

В місті Вінниця, дуже вузькі дороги і з відкритям Київського мосту і закриттям вулиці Соборна з 01.10.2018 року в місті буде транспортний колапс і постійні пробки. Прохання відкрити проїзд по вулиці Соборна не тільки з 20:00 до 8:00, а таож і в робочій час.

Вашу петицію щодо відкриття руху приватних транспортних засобів по вул. Соборній в денний час опрацьовано.
За результатами опрацювання інформую.
Вул. Соборна є центральною вулицею міста з історичною забудовою. На протязі тривалого часу по даній вулиці було обмеження руху транспортних засобів, крім міського пасажирського транспорту, спеціального транспорту та автомобілів оперативних служб. В зв’язку з ремонтом мосту через р. Південний Буг по вул. В. Чорновола в березні 2017 року обмеження руху транспортних засобів по вул. Соборній тимчасово було знято. Для впорядкування руху транспорту на перехресті вул. Соборна – Магістратська – Князів Коріатовичів встановлено світлофорний об’єкт.
На сьогоднішній день у зв’язку із завершенням ремонту мосту через р. Південний Буг по вул. Чорновола та відкриттям по ньому руху транспортних засобів, з метою забезпечення належного рівня безпеки дорожнього руху в центральній частині міста, з 1 жовтня 2018 року з 6-00 до 22-00 вводиться обмеження руху автотранспорту шляхом встановлення дорожніх знаків 3.2 «Рух механічних транспортних засобів заборонено» по вулиці Соборній на ділянці від перехрестя вулиць Соборна – Мури до перехрестя вулиць Соборна – Пирогова – Хмельницьке шосе. Рух автотранспорту буде організовано в об’їзд по вулицях Мури, Князів Коріатовичів, Магістратській та по вулицях Гоголя, Владислава Городецького.
Зазначені заходи дадуть змогу значно покращити екологічну ситуацію в центральній частині міста, створити сприятливі умови для руху міського пасажирського транспорту, підвищити рівень безпеки дорожнього руху по вул. Соборній.
Враховуючи вищевикладене, повідомляємо що для внесення змін в організацію дорожнього руху, а саме відкриття руху приватних транспортних засобів по вул. Соборній в денний час на сьогоднішній день відсутні підстави.