Змінити час заборони руху по вулиці Соборна

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

З усією повагою до історичної частини нашого міста, від імені переважної частини водіїв у черговий раз звертаємось з питанням зміни порядку руху по вулиці Соборна.

Зранку, коли всі поспішають на роботу та до дитячих закладів і шкіл практично неможливо дістатись зі Старого міста до районів Вишенька, Хмельницьке шосе, Поділля.

Значна ділянка дороги заблокована, Староміський міст та вулиця Коріатовичів "стоїть", а тепер ще закрита і Соборна. Міський транспорт також має певні обмеження у даному напрямку. Наприклад від кінцевої зупинки "Будинок відпочинку" іде лише один 14 маршрут на Залізничний Вокзал (дублюється 14а) і дітям важко добиратись до школи з пересадками у переповненому громадському транспорті.

Прохання змінити обмеження руху по Соборній до 8-9 години ранку, дати можливість добиратись до роботи вчасно.

Закриття руху по Соборній було б доцільним при розгляді питання розширення дороги і транспортного потоку по вулиці Коріатовичів та будівництві нового мосту з розвантаженням даної ділянки.

Дякуємо за увагу, сподіваємось на виважене рішення по викладеній ситуації.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 20 жовтня петицію підписали 406 осіб з 350 необхідних.