Зробити звону вільним проїзд вулицею Соборна для приватного транспорту

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Проїзд київським Хрещатиком є вільним для усіх видів транспорту хоча це також є історичною пам‘яткою щей столиці нашої країни , з приводу екології ніяких змін не відбудеться , коли з двох сторін від Соборної на відстанях по 400 м в обидві сторони по вулицях Братів Корівтовичів та Магістратська стоять нереальні затори. Відголосків радянського устрою в нашому місці влада не може позбавитись досі . А вулиця Братів Коріатовичів є спальним районом , а такі заборони руху основною вулицею складають нереальні незручності усій громадськості та забруднення повітря у спальних районах міста . Набагато доцільніше було б слідкувати за неправильним паркуванням цією вулицею і створити неподалік більше стоянок для транспорту, на кшталт у европейських містах це підземні стоянки в самих центрах міст .

Вашу петицію щодо відкриття руху приватних транспортних засобів по вул. Соборній опрацьовано.
За результатами опрацювання інформую.
Вул. Соборна є центральною вулицею міста з історичною забудовою. На протязі тривалого часу по даній вулиці було обмеження руху транспортних засобів, крім міського пасажирського транспорту, спеціального транспорту та автомобілів оперативних служб. В зв’язку з ремонтом мосту через р. Південний Буг по вул. В. Чорновола в березні 2017 року обмеження руху транспортних засобів по вул. Соборній тимчасово було знято. Для впорядкування руху транспорту на перехресті вул. Соборна – Магістратська – Князів Коріатовичів встановлено світлофорний об’єкт.
На сьогоднішній день у зв’язку із завершенням ремонту мосту через р. Південний Буг по вул. Чорновола та відкриттям по ньому руху транспортних засобів, з метою забезпечення належного рівня безпеки дорожнього руху в центральній частині міста, з 1 жовтня 2018 року з 6-00 до 22-00 введено обмеження руху автотранспорту шляхом встановлення дорожніх знаків 3.2 «Рух механічних транспортних засобів заборонено» по вулиці Соборній на ділянці від перехрестя вулиць Соборна – Мури до перехрестя вулиць Соборна – Пирогова – Хмельницьке шосе. Рух автотранспорту організовано в об’їзд по вулицях Мури, Князів Коріатовичів, Магістратській та по вулицях Гоголя, Владислава Городецького.
Зазначені заходи дадуть змогу значно покращити екологічну ситуацію в центральній частині міста, створити сприятливі умови для руху міського пасажирського транспорту, підвищити рівень безпеки дорожнього руху по вул. Соборній.
Враховуючи вищевикладене, повідомляємо що для внесення змін в організацію дорожнього руху, а саме для надання дозволу на рух приватних транспортних засобів по вул. Соборній на сьогоднішній день відсутні підстави.

Петицію підписали 373 особи з 350 необхідних.