+ ще 161 громадa!

Благоустрій підземного переходу біля ринку Урожай

Найбільший і найвідвідуваніший підземний перехід у Вінниці, мабуть, відомий усім не тільки своєю зручністю, а й наявністю в ньому туалету і кіосків з шаурмою, адже перемішаний сморід від цих послуг "заманює" перехожих з перших кроків наближення до цього місця. Темні коридори та безлад створюють картинку смітника у нічний час, а повна антисанітарія і недогляд за центральним підземним переходом міста породжує ненайкращі враження від цього району загалом.

Можливо там потрібно просто прибирати і усе періодично мити? Можливо там потрібно провести капітальний ремонт туалету та інших закладів? Можливо потрібно привести в порядок освітлення?

Аби не лякати містян і гостей Вінниці переходом на Урожаї, потрібно облагородити це місце, використавши усі доступні на даний момент варіанти. Чи то буде капітальний ремонт, чи хоча б елементарна перевірка санітарного стану і прибирання в цьому людному місці.

Прошу підтримати петицію!

Виконкомом міської ради розглянуто Вашу петицію з приводу неналежного санітарного та технічного стану підземного пішохідного переходу по вул. Пирогова (в районі р-ку Урожай).
Повідомляю, що між виконавчим комітетом Вінницької міської ради та Торговельно-виробничим товариством з обмеженою відповідальністю «Південний Буг» на підставі рішення виконавчого комітету від 12.11.2001 р. №1979 укладено договір від 15.11.2001р. зі змінами до нього, на оренду споруди підземного пішохідного переходу загальною площею 822,4м2, в т.ч. 453,06м2 для використання під комерційну діяльність по вул. Пирогова, б/н. Термін оренди закінчується 01.11.2031р.
Враховуючи вищезазначене виконати роботи з ремонту елементів пішохідного переходу на орендованій ділянці за бюджетні кошти немає можливості, так як це є порушенням Бюджетного кодексу України.
Також інформую, що на даний час в профільних департаментах міської ради опрацьовується можливість облаштування пішохідного переходу через вул. Пирогова над зазначеним підземним переходом.