Пішохідний перехід до школи №12

Учні школи №12 та їх батьки вимушені під час дощів та снігів стрибати до шкільного порогу,ніби спортсмени зі стрибків у довжину.Прохання до влади вплинути на цю ситуацію,тому що пішохідний перехід постійно у воді,у діток мокрі ніжки.Створіть умови для дітей,аби вони безпечно добирались до шкільного порогу та здобували знання!Адже дітки - це майбутнє нашої держави!

Вашу петицію щодо ремонту зливової каналізації по вул. Максима Шимка в районі пішохідного переходу до ЗОШ №12 розглянуто.
За результатами розгляду інформую.
Відповідно до попереднього плану робіт, департаментом комунального господарства та благоустрою міської ради заплановано роботи по капітальному ремонту зливової каналізації по вул. Максима Шимка в районі загальноосвітніх шкіл №12 та №13.
Проведення вищезазначених робіт планується виконуватись за сприятливих погодніх умов протягом 2018 року. У випадку несприятливих погодніх умов в поточному році, роботи по капітальному ремонту зливової каналізації по вул. Максима Шимка в районі загальноосвітніх шкіл №12 та №13 будуть виконуватись протягом 2019 року.

Петицію підписали 364 особи з 350 необхідних.