Збудувати сучасний спортивний комплекс

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Збудувати сучасний спортивний комплекс з сучасним басейном та залами для спортивних секцій, стадіон із сучасним майданчиком для workout для дітей та дорослих на території мікрорайону Академічний, там де ще не забудовано житловими будинками (або в іншому місці неподалік, де це можна реалізувати). Цим спортивним комплексом зможуть користуватися мешканці мікрорайонів Академічний, Поділля, Сабарів, с. Шкуринці, с.Пирогова, Електромережа, вул. Пирогова та інших районів міста.
Прохання підійти до вирішення даної петиції конструктивно, а не написати типову відповідь з відхиленням, що не непередбачено коштів, землі, ресурсів, тощо. Будівництво даного спортивного комплексу можна реалізувати разом з інвесторами всеукраїнського рівня, які займаються будівництвом таких спортивних комплексів та в подальшому надають послуги на комерційних засадах населенню, продають абонементи. Або ж в рамках державної програми Мінмолодіспорту України.

Виконавчий комітет розглянув Вашу петицію щодо забудови сучасного спортивного комплексу у м.Вінниці.
Повідомляємо, що підтримуємо Вашу пропозицію.
Міською радою заплановано будівництво Палацу спорту у м.Вінниці. На даний час відведено земельну ділянку, виготовлено проектно-кошторисну документацію, яка знаходиться на розгляді державної експертизи.
Також наразі проводиться реконструкція спортивного комплексу по вул.А.Янгеля, 48.
Вдячні Вам за активну громадянську позицію.

Петицію підписали 354 особи з 350 необхідних.