Пішохідний перехід з підвищенням біля школи № 12 та № 13

На додаток до петиції поданої 25 жовтня 2018 року про «Пішохідний перехід до школи № 12» https://e-dem.in.ua/vinnytsia/Petition/View/1252 прошу розглянути питання, щодо облаштування пішохідного переходу з підвищенням. Аналогічний перехід облаштований біля школи № 4.

Вважаю, що даний перехід суттєво вирішить питання викладене у попередній петиції (про те, що перехід постійно у воді) та дозволить не чекаючи «сприятливих погодніх умов» та наступного навчального року приходити до школи з сухими ногами! Звісно, не відкладаючи заплановані роботи по капітальному ремонту зливної каналізації.

Облаштування піднятого пішохідного переходу біля школи дозволить мінімізувати ризики винекнення небезпечних ситуацій в яких можуть постраждати діти. Унеможливить повторення ситуації, щодо поганої роботи зливової каналізації при неякісному виконанні ремонтних робіт, і дітки зможуть безперешкодно перетинати проїзджу частину.

Дата створення:

Станом на 22 березня петицію підписали 255 осіб з 350 необхідних.