Нічний маршрут на Електромережу

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Нічні маршрути на Електромережу
До 6 ранку та після 23:30 в бік до/від Електромережі не ходить ніякий муніціпальний транспорт.
Просимо погодити роботу маршрутного таксі 32 у нічний час з 0:00 до 5:30 - сполучення Електромережа - Залізничний вокзал.

Вашу петицію щодо можливості запровадження нічного автобусного маршруту в мікрорайон «Електромережа» опрацьовано.
За результатами опрацювання повідомляємо.
На сьогоднішній день громадський транспорт міста, в переважній більшості, працює з 06:00 год. до 24:00 год.
Транспортне обслуговування мешканців мікрорайону «Електромережа» в напрямку залізничного вокзалу забезпечується автобусним маршрутом загального користування в режимі маршрутного таксі №32А «Залізничний вокзал – Сабарів», який працює з 05:30 год. до 23:00 год. та трамвайним маршрутом №1 «Залізничний вокзал – Електромережа», який працює з 05:30 год. до 24:00 год.
Режим роботи громадського транспорту відпрацьовано та затверджено з урахуванням наявного пасажиропотоку, потреб мешканців в перевезеннях та рентабельності перевезень.
Одночасно повідомляємо, що у нічний час, а саме з 22:00 год. до 06:00 год. по центральним вулицям міста проходить автобусний маршрут загального користування в режимі маршрутного таксі №25Н «Вишенька – Залізничний вокзал». На зазначеному маршруті працює 10 автобусів з інтервалом руху 15-20 хв.
Враховуючи вищезазначене, та те, що у нічний час практично повністю відсутній пасажиропотік запровадження нічного автобусного маршруту в мікрорайон «Електромережа» в даний час не планується.

Петицію підписали 402 особи з 350 необхідних.