створення нового мосту старе місто-масив коріатовичів

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Вашу петицію від 20.02.2019, щодо будівництва мосту через річку Південний Буг, опрацьовано.
Інформуємо, що відповідно до рішення міської ради від 01.02.2013 №1140 Про внесення змін до генерального плану м. Вінниця з актуалізацією за результатами його моніторингу, генеральним планом розвитку міста передбачено будівництво транспортних розв’язок з влаштуванням мостів через річку Південний Буг в мікрорайоні Сабарів, з вулиці Р. Скалецького, та вулиці Гонти.
Суспільна необхідність транспортних розв’язок з будівництвом мостів через річку Південний Буг, є нагальною потребою враховуючи транспортні затори по вулицях міста.
Можливість будівництва мостів, може бути розглянута за результатом надходження коштів до місцевого бюджету.
Однак, у зв’язку з обмеженням фінансування, спрогнозувати час і строки будівництва мосту, неможливо.

Петицію підписали 392 особи з 350 необхідних.