+ ще 183 громади!

будівнитство нового стадіону ЛОКОМОТИВ у Вінниці

Дуже прошу підтримати мою петицію щодо будівнитства стадіону у місті Вінниця,який був відповідав нормам українського футболу та УЄФА.Зараз відчувається падіння Вінницької футбольної команди НИВА ВІННИЦЯ і дуже болить серце ,що немає розвитку футбола у нашому місті,а причина відсутність стадіону який відповідає нормам українського футбола вищої ліги та УЕФА.Хоча зараз наша команда грає у другій лізі вітчизняного чемпіонату,але болить серце коли проходиш повз стадіону а він сипиться штукатуркою старі лавочки ще під час СССР,крім того погане фінансування футбольного клубу НИВА.Дуже прошу посприяти владу у підтримці будівницства стадіону ЛОКОМОТИВ та підтримку футбольної команди в фінансовому плані,а Вінничан особливо вболівальників та фанатів підтримку петиції щоб вінницький футбол прогресував розвивався на європейський рівень УЕФА і були лише перемоги фінансування, а не падав і вірю що ми разом назбираємо 350 голосів,бо нас багато нас не подолати і вірю в кожного ДЯКУЮ

Виконавчий комітет міської ради розглянув Вашу петицію щодо будівництва Центрального міського стадіону.
Повідомляємо, що Центральний міський стадіон дійсно потребує реконструкції.
Наразі міською радою проводиться робота з пошуку інвестора для залучення позабюджетних коштів на проведення реконструкції комунального підприємства «Центральний міський стадіон».
Щодо підтримки футбольного клубу «Нива – В» повідомляємо, що виконавчим комітетом міської ради надавався дозвіл щодо надання клубу безоплатно Центрального міського стадіону для проведення тренувань та ігор з футболу, що є суттєвою підтримкою з боку міської влади у діяльності клубу «Нива – В».
Міська рада і надалі надаватиме посильну підтримку футбольному клубу «Нива-В».