реконструкція та оновлення БУДИНКУ ВІДПОЧИНКУ на старому місті

Дуже прошу вас підтримати мою петицію щодо БУДИНКУ ВІДПОЧИНКУ що на старому місті в кінці 14 автобуса та маршруток.Це мальовниче красиве місце біля лісу розвалюється на очах,колись тут відпочивали діти,люди похилого віку,гуляли сімьями насолоджуючись качелями озерами цвіріньканям пташок,памятаю себе в дитинстві постійно свій відпочинок з батьками проводили іменно тут на качелях катаннями катамаранів які коштували 40 коп.СССР.Зараз БУДИНОК ВІДПОЧИНКУ повністю запущений хотілось би щоб влада ЗВЕРНУЛА УВАГУ!!!!і взяла це в свої руки,крім того забирають території на забудови щоб це припинилося і могли зрозуміти що це комплекс для відпочинку.Якщо уважно приглядітися то в БУДИНКУ ВІДПОЧИНКУ можна зробити цілий комплекс відпочинку:ДИТЯЧИЙ ГОРОДОК,СТАДІОНИ,ВІДПОЧИВАЛЬНІ КОРПУСИ,КАТАМАРАНИ,ДИТЯЧІ РОЗВАЖАЛЬНІ ЦЕНТРИ.Якщо зробити БУДИНОК ВІДПОЧИНКУ повірте це було б дуже чудове мальовниче містечко для сімей особливо діткам.Я думаю що це не буде байдуже в кого є дітки чи даже підліткам пенсіонерам щоб просто відпочивати душею духом(з квітня по жовтень), щоб разом попросити нашу владу зробити БУДИНОК ВІДПОЧИНКУ зоною відпочинку нашим дітям сімьям назбиравши 350 голосів в підтримку цієї петиції.Я вірю в вінниччан в підтримці зарання ДЯКУЮ

Виконавчими органами Вінницької міської ради розглянуто Вашу петицію від 06.03.2019 р. щодо реконструкції та оновлення будинку відпочинку на Старому місті (Дитячий санаторій ім. М. Коцюбинського), інформуємо наступне.
Зазначений у зверненні об’єкт у минулі роки функціонував як лікувально-оздоровчий заклад, а саме Дочірнє підприємство «Дитячий санаторій ім. М. Коцюбинського» ЗАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» та перебував у державній власності.
Відповідно до ст. 39 Земельного кодексу України використання земель житлової та громадської забудови здійснюється відповідно до генерального плану населеного пункту, іншої містобудівної документації, плану земельно-господарського устрою з дотриманням будівельних норм, державних стандартів і норм.
Згідно з Генеральним планом м. Вінниці, затвердженим рішенням міської ради від 23.11.2007 р. №1498, зі змінами з актуалізацією за результатами його моніторингу, затвердженими рішенням Вінницької міської ради від 01.02.2013 р. №1140 та положень містобудівних регламентів Плану зонування м. Вінниця, затвердженими рішенням Вінницької міської ради від 04.07.2008 р. №2012, зі змінами, затвердженими рішенням Вінницької міської ради від від 25.05.2018 р. №1214, земельна ділянка по вул. Маяковського, 243 ДП «Дитячий санаторій ім. М.Коцюбинського» розташована в зоні установ відпочинку і туризму, на землях рекреаційного призначення.

Також повідомляємо, що рішенням Вінницької міської ради від 24.04.2015 р. №2140 надано згоду на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність територіальної громади м. Вінниці цілісного майнового комплексу ДП «Дитячий санаторій ім. М.М. Коцюбинського» за адресою: м. Вінниця, вул. Маяковського, 243 разом із земельною ділянкою загальною площею 4,6016 га, за умови, що зазначене майно і земельна ділянка використовуватиметься для соціально-культурних потреб Вінницької міської об’єднаної територіальної громади і не відчужуватиметься в приватну власність.
Наразі відповідними виконавчими органами міської ради опрацьовується питання стосовно визначення балансоутримувача даного об’єкту відповідно до повноважень, після чого буде визначено перспективи розвитку даної території.
Дякуємо Вам за активну громадську позицію та небайдужість.

Петицію підписали 351 особа з 350 необхідних.