Інспектори з паркування

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Цей Закон зокрема передбачає створення "Інспекторів з паркування" які будуть притягувати до адміністративної відповідальності власників ТЗ (транспортних засобів)
І хоча є об'єктивні проблеми з фото-, відеофіксацією порушень парковки та інспектори могли б уже зараз притягувати до відповідальності (або хоча б умовно попереджати водіїв які порушують правила стоянки)
Ось приклад як це починає працювати в "більш європейських" містах (з географічної точки зору, звісно ж)
Луцьк https://www.youtube.com/watch?v=-mOV1llsYeE
Львів https://www.youtube.com/watch?v=WIqtUzxECqo
Порушення правил парковки це ж не тільки порушення Закону, це
1. Ускладнення або унеможливлення пересування для пішоходів, що ставить під загрозу їх здоров'я та безпеку
2. Так само і створює проблеми іншим учасникам руху
3. Паркування на газонах знищує зелені насадження і збільшує кількість бруду на вулицях міста
Так, в найближчій перспективі це можливо дасть невеличкий електоральний мінус, та в довгостроковій виграє і місцева громада і керівництво міста.
На поліцію посилатись не варто - у них і так постійно не вистачає людей, та немає можливості закупити евакуаторів. Та і закон перекладає обов'язки слідкувати за парковкою на місцеві органи самоврядування
Давайте утремо носа Луцьку та Львову і покажемо приклад для решти України та уже на найближчій сесії щось придумаємо і надамо повноваження інспекторів з паркування так званій "муніципальній поліції", а також закупимо потрібну кількість евакуаторів, конфіскаторів чи хоч телепортів щоб навести лад з оленями які не здатні паркуватись як люди.
Приклади таких оленів я додаю у зображеннях, це фоточки з Вінниці цієї весни

Дата створення:

Станом на 23 серпня петицію підписали 250 осіб з 350 необхідних.