Создание безопасных условий для деток детского сада Голубка #61

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Детский сад №61 "Голубка" и игровая площадка в плачевном состоянии. Травмоопасная горка 1980 годов создания ,качели на цепях,пару колес ,врытых в землю еще дедушками детей и раритеные беседки ,абсолютно не располагает для игр детей на улице. Опадает плитка с фасада здания, торчит пена из под окон. Силами родителей не справиться. Дорожки в ямах, местами нет бордюров, воляются булыжники. Меняется руководство,а весь этот антиквариат стоит ,как памятник эпохи. Печально,что власти никак не заинтересованно в нормальном время провождении детей. На улице весна,и хочется ,чтоб дети не стояли как на параде или их вечно гоняли от этих горе площадок.Надеемся,что эта петиция поможет обратить на эту проблему внимание.

Виконавчими органами Вінницької міської ради Ваша петиція щодо облаштування дитячих майданчиків комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад №61 Вінницької міської ради» опрацьовано та повідомляємо.
На даний час комунальним закладом «Дошкільний навчальний заклад №61 Вінницької міської ради» проводяться відкриті торги на закупівлю виробів для парків розваг, настільних або кімнатних ігор (каруселі, гойдалки) для дитячих ігрових майданчиків закладу (по 2 одиниці на кожну групу) загальною сумою на 230 890 грн.
Питання створення належної матеріально-технічної бази в закладах дошкільної освіти міста, забезпечення енергоефективності будівель, створення належних умов для виховання маленьких вінничан знаходиться під постійним контролем міської ради. Проблемні питання закладів дошкільної освіти міста вирішуються поступово, враховуючи реальні можливості бюджету Вінницької міської об’єднаної територіальної громади.

Дякуємо Вам за активну громадську позицію та розуміння.