Озеленення залізничного вокзалу

На площі Привокзальній вирізані майже всі дерева. По проспекту Коцюбинського, від вокзалу до Будинку Офіцерів багато місць де від дерев залишились тільки пні, та огороджені місця де раніше росли дерева.
Людей, які прибувають в місто через головні транспортні "ворота" зустрічає не гарне європейське місто, а постапокаліпсисні пейзажі. Є дослідження, які доводять залежність середньої температури в місті від кількості зелених насаджень. Чим менше зелені тим вища температура. З врахуванням потепління, яке незворотньо змінює клімат в тому числі і в нашому регіоні, це питання з кожним роком буде поставати все гостріше. Для покращення вражень гостей від міста та поліпшення комфорту його жителів, пропоную висадити побільше дерев на площі Привокзальній, проспекті Коцюбинського та прилягаючих до вокзалу вулицях. Прошу підтримати.

Ваша петиція щодо озеленення ділянки просп. Коцюбинського, від пл. Привокзальної до вул. Замостянська, а саме посадки дерев, опрацьована.
Повідомляю, що виконавчими органами Вінницької міської ради на разі опрацьовується питання реконструкції просп. Коцюбинського на вказаній ділянці, з урахуванням питання озеленення та посадки дерев.