+ ще 184 громади!

Заборона подальшої забудови ділянки між вул. Д. Нечая, вул. Широцького (Щорса) та вул. Покришкіна (колишній кар'єр) та облаштування парку

Заборонити будівництво будь-яких нових багатоквартирних, багатоповерхових, багатосекційних житлових будинків, будівництво нежитлових споруд або в цілому подальшу забудову будь – якою нерухомістю ділянки між вул. Данила Нечая, вул. Широцького (вул. Щорса) та вул. Покришкіна на території колишньому кар’єру цегельного заводу, де зараз побудовано Європейський квартал.
Зберегти та захистити від знищення існуючі зелені насадження та озеро.
На ділянці, де раніше була велика штучна глибока водойма, відома як «Великий кар’єр», улюблене місце відпочинку багатьох поколінь старомістян і яка наразі засипана будівельниками під час будівництва Європейського кварталу, прошу створити парк з дитячим майданчиком та пішохідною зоною.

Ваша петиція від 27.03.2019, щодо заборони забудови рекреаційної зони обмеженої вулицями Д. Нечая, К. Широцького, Покришкіна, опрацьовано.
Згідно рішення виконавчого комітету міської ради від 07.05.2015р. №947 «Про затвердження детального плану території обмеженої вулицями Д. Нечая, Щорса, Покришкіна» та проведених громадських слухань від 29.04.2015р., затверджено детальний план території обмеженої вулицями Д. Нечая, К. Широцького, Покришкіна. (розробник МКП «ВМЦ МіА»).
Зазначеною містобудівною документацією не передбачено забудову рекреаційних територій.

Петицію підписали 351 особа з 350 необхідних.