Продовження алеї сакур на тротуарі по парній стороні Космонавтів та по вулиці Порика

Прошу підтримати петицію щодо продовження алеї сакур на тротуарі по парній стороні Космонавтів та по вулиці Порика.
Алею слід продовжити від перехрестя вулиць Космонавтів (парна сторона нумерації) та Порика по тротуару в сторону площі Могилка до Космонавтів 4 та вниз до Вишенського озера. А ще висадити сакури від даного перехрестя по самій вулиці Порика повз школу №33 і до стадіону Політеху.
На вказаних ділянках досить широкий тротуар, до того ж, зовсім не висаджені дерева. І вінничани зможуть насолоджуватись красою цвітіння сакур кожен рік, а також влітку ховатись від спеки в тіні дерев. Довша алея сакур буде, як одна з візитівок міста.
Наприклад, навпроти Пошти №21, Прозорого офісу та місцевої прокуратури у звязку з тим, що не посаджені дерева та досить велика ширина тротуару постійно паркуються на тротуарі автомобілі. А навпроти фонтану з Атлантом біля Аптеки Оптових Ц прямо на тротуарі взагалі постійно паркуються таксі та їздять автомобілі (ящики з ялинками їх аж ніяк не зупиняють).
Також потрібно подбати про урни, яких на вищеописаних ділянках тротуару взагалі немає, лише на самій алеї Космонавтів. Багато людей через лінь, щоб пройти та викинути сміття, просто викидають окурки, обгортки від морозива та стаканчики від кави у траву. Урни присутні лише біля магазину Україночка та ШаріКава (за що їм особливе спасибі), та біля Чорного АТБ (по корпор. культурі).
По парній стороні по тротуару по пр. Космонавтів влітку взагалі неможливо йти з 11 до 3 годин дня, у звязку з розташуванням вулиці із півночі на південь.
Шановна влада, дослухайтесь до містян!

Дата створення:

Станом на 21 вересня петицію підписали 92 особи з 350 необхідних.