Будівицтво спортивого майданчика з штучним покриттям в місті ВІінниця по вулиці Прибузька мікрорайону "Сабарів"

Проблемою спортивного майданчика по вулиці Прибузькій є те, що він не відповідає сучасним вимогам, потребує реконструкції та будівництва нових спортивних споруд для занять загальною фізичною підготовкою дітей та підлітків. Турбуючись про здорове дозвілля своїх дітей, старий майданчик багато років утримується виключно небайдужими батьками. У зв'язку зі значною кількістю підлітків, дітей середнього та старшого віку є потреба у реконструкції й встановленні дитячого ігрового майданчика з елементами спортивного комплексу, який включав би стадіон для міні футболу.
Створення спортивного майданчику сприятиме підвищенню рівня фізичної та загальної культури населення та вирішить проблему незайнятості дітей, підлітків та молоді. Гра та заняття спортом на такому майданчику додатуть силу, здоров'я, спритність нашому майбутньому поколінню. Будівництво спортивного майданчика дасть можливість поліпшити умови для виховання та відпочинку дітей, молоді, вжити заходів щодо попередження травматизму, безпеки життєдіяльності дітей. Нові споруди нададуть дітям та підліткам можливість проводити спортивні заходи, залучати їх до активності. Значно поліпшаться умови для дозвілля дітей та молоді.

Виконавчий комітет міської ради розглянув Вашу петицію щодо встановлення по вул. Прибузькій дитячого ігрового майданчика з елементами спортивного комплексу, який включав би стадіон для міні футболу.
За результатами розгляду повідомляю наступне.
Представниками департаменту міського господарства, проектної організації ТОВ «Водпроект», в.о. голови комітету мікрорайону «Сабарів» Мельник В.В. була проведена зустріч з Вами на території по вул. Прибузькій, де знаходиться існуючий спортивний майданчик. В ході розмови з Вами було з’ясовано, що на зазначеній території пропонується влаштувати сучасний спортивний майданчик для гри в міні футбол з штучним покриттям.
Однак, за результатами обстеження встановлено, що, вказана земельна ділянка знаходиться в межах прибережної захисної смуги р. Південний Буг в зоні ймовірних підтоплень, тому, першочергово, необхідно виконати комплекс заходів з інженерного захисту території, що потребує значних капіталовкладень. В поточному році видатками бюджету Вінницької міської ОТГ кошти на ці цілі не передбачені. Враховуючи вищевикладене, нажаль, влаштувати в поточному році спортивний майданчик для гри в міні футбол з штучним покриттям по вул. Прибузькій за рахунок коштів бюджету Вінницької міської ОТГ немає можливості.
Крім того, спортивний майданчик для гри в міні футбол з штучним покриттям потребує в подальшому належного утримання, обслуговування та експлуатації, про що Вам роз’яснено. Тому, всі пропозиції, що стосуються влаштування дитячих та спортивних майданчиків, на території мікрорайону, де ви мешкаєте, Вам необхідно узгоджувати з комітетом мікрорайону «Сабарів» та з Асоціацією органів самоорганізації населення м. Вінниці.
Вдячні Вам за активну громадянську позицію.

Петицію підписали 362 особи з 350 необхідних.