Обробка парків та лісів від кліщів!!!

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Давайте захистимо себе та свої діточок від небезпечної хвороби яку переносять кліщі! Скоро їх сезон ((((Нажаль бореліоз дуже важко лікується і коштує лікування великих грошей.У тому році зіштовхнулися з цією проблемою.Коло нашого будинку є чудове місце для прогулянок з діточками і також з своїми домашніми улюбленцями ,це парк "Дружби народів" Вишеньське озеро.Знаю що у деяких містах України це роблять кожного року,а у нас обробляли парки та ліса багато, багато років назад.

Ваша петиція щодо обробки парків та лісів в м. Вінниця від кліщів, для захисту мешканців міста від хвороби Лайм-бореліозу, виконавчим комітетом Вінницької міської ради опрацьована.
Повідомляю, що виконавчими органами міської ради заплановані в 2019р. роботи з обробки парків та лісопарків в м. Вінниця від кліщів, з метою профілактичних заходів в боротьбі з іксодовим кліщем в місцях його виплоду. На даний час розпочата робота з підготовки інформації по проведенню тендерної закупівлі. Роботи будуть виконані після проведення тендерних процедур та визначення переможця.
Також повідомляю, що відповідно попередньої інформації департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради, інформація про епідемічну ситуацію із захворюваності Лайм-бореліозом надіслана всім лікувально-профілактичним закладам міста. З медичними працівниками проведені заняття по діагностиці та лікуванню хвороби Лайм-бореліозу.