Ремонт доріг по вул. К. Широцького і вул. Покришкіна та будівництво тротуарів на критично необхідних ділянках

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Ми, мешканці Старого міста, вимагаємо від міської влади звернути увагу та прийняти міри, щодо жахливого стану ділянок доріг по вул. К. Широцього та Покришкіна, а також відсутність тротуарів по вул. Покришкіна, що створюють небезпеку для життя, не тільки для дорослих, але і для дітей, які щодня ходять в школу по цій вулиці (фото всього цього жаху додається).
Хочемо відмітити, що ми, як і всі мешканці м. Вінниця, так само сплачуємо податки і хочемо, щоб до нашого мікрорайону, в плані благоустрою та ремонту доріг, відносились так само, як, наприклад, до зразкового мікрорайону Вишенька, де Ви ніколи не побачите таких жахивих доріг та відсутність тротуарів там де, це критично необхідно! Також, зазначаємо, що по вищевказаним вулицям реальний ремонт доріг (а не на папері) за 28 років незалежності України - не проводився жодного разу! З урахування того, що завдяку побудові Європейського кварталу, кількість мешканців мікрорайону вже збільшилась на декілька тисяч осіб (і продовжує збільшуватись) просимо піти на зустріч громаді та, нарешті, звернути увагу на проблеми нашого мікрорайону!
Пропонуємо здійснити капітальний ремонт ділянки дороги по вул. К. Широцького (ця ділянка виділена на мапі, яка додається), а також здійснити, хоча б "ямковий" ремонт по вул. Покришкіна. Також на вулиці Покришкіна необхідне будівництво тротуарів для безпеки людей, які змушені ходити дорогою поряд з автомобілями через відсутність тротуару. (ділянка вул. Покришкіна, де необхідні вищезазанчені роботи, також виділені на мапі).

Вашу петицію з приводу ремонту дорожнього покриття по вул. К. Широцького та по
вул. Покришкіна розглянуто.
Довожу до Вашого відома, що згідно інформації АОСН м. Вінниці в ході опрацювання обумовлених у зверненні питань за участю голови квартального комітету «Ясний» Н. Кавецької з’ясовано, що ремонт дорожнього покриття вищезазначених вулиць передбачено діючою угодою в особі забудовника Європейського кварталу за №1177 від 28.05.2015р. після завершення будівельних робіт.