Будівницство канатної дороги МАСИВ(скалецького)-СТАРЕ МІСТО(педучилище)-ЛІКАРНЯ ЮЩЕНКА(кладовище)-САБАРІВ(узвіз вишневського)

Дуже прошу підтримати цікаву мою петицію щодо канатної дороги.Може комусь це покажеться ненормальною пропозицею,але між цими є всі умови великі схили,всі місця перевірені лічно мною.По перше з'єднати СТАРЕ МІСТО з УРОЖАЄМ,ПОДІЛЛЯМ,ЛІКАРНЕЮ ЮЩЕНКА.По друге з'єднати з САБАРОВИМ не тільки через гидроелектростанцію а канатною дорогою тим паче ,що поряд з транс легіоном знаходиться кладовище і людям було би зручно добиратися зробивши швидке з'єднання СТАРОГО МІСТА з проблемними участками і крім того канатна дорога я вважаю що буде економно дивлячись що влада ссилається на брак грошей в будівницстві перегону СТАРЕ МІСТО-МАСИВ якмий дуже необхідний для автомобілів,людей,велосипедів,хоча в планах цей міст давно прописаний.Пропозиція до влади розглянути цю петицію не ігнорувати зробити щось обьеднавши швидко СТАРЕ МІСТО-МАСИВ та САБАРІВ тим паче там нове кладовище.Можна канатну дорогу зробити 4 видом транспорту по 6 гривень і це буде другим фонтаном буде цікаво і вінниччанам і гостям міста як достопримечательность тим паче канатної дороги в Україні крім Одеси немає,а наша Вінниччина подарувала краєвиди можливість зробити канатну дорогу тому давайте разом будемо втілювати це бажання зробивши канатну дорогу для людей простих,інвалідів,людей з калясками,та перевести велосипед створивши такі кабінки ДАВАЙТЕ РАЗОМ ПІДТРИМАЄМО І ДОСТУКАЄМОСЯ ДО ВЛАДИ ВІРЮ В ВАШУ ПІДТРИМКУ ДЯКУЮ!!!!!

.

Вашу петицію щодо можливості будівництва канатної доріжки через річку Південний Буг з вул. Р. Скалецького до Старого міста опрацьовано.
За результатами опрацювання повідомляємо наступне.
На сьогоднішній день транспортне обслуговування в місті Вінниці здійснюється трамвайними, тролейбусними, автобусними маршрутами загального користування в звичайному режимі руху та автобусними маршрутами загального користування в режимі маршрутного таксі.
В даний час, для забезпечення ефективного перевезення пасажирів комунальне підприємство «Вінницька транспортна компанія» здійснює випуск рухомого складу на маршрути, а саме:
• Трамваїв – 74 вагони;
• Тролейбусів – 131 одиниця;
• Муніципальних автобусів – 60 одиниць;
• Маршрутних таксі – 231 одиниця.
Дана кількість рухомого складу, їх інтервали руху затверджено відповідно до наявного пасажиропотоку та потреб мешканців в перевезеннях.
Одночасно повідомляємо, що будівництво канатної доріжки через річку Південний Буг з вул. Р. Скалецького до Старого міста потребує значних капіталовкладень, які в даний час не передбачені в бюджеті Вінницької міської об’єднаної територіальної громади.
Разом з тим, висловлюємо Вам щиру вдячність за небайдужість до питань транспортного забезпечення мешканців та гостей нашого міста та сподіваємось на те, що наша спільна робота по підвищенню рівня обслуговування та ритмічності роботи громадського транспорту дасть позитивний результат.