Будівництво аквапарку в м. Вінниця

Пропоную міскій раді розглянути питання що до відділення земельной ділянки і пошуку інвестора для будівництва аквапарку в м. Вінниця. Наявність такого комплексу значно збільшить туристичну привабливість міста не тільки в літній період,а й на протязі всього року. Аквапарк буде сприяти здоровому, безалкогольному проведенню свого дозвілля вінничанам та гостям міста.

На Вашу петицію щодо будівництва аквапарку у м. Вінниці, повідомляю наступне.
Відповідно до стратегії розвитку «Вінниця 2020» передбачається формування безперервної мережі публічних просторів та рекреаційних зон на основі реконструкції існуючих та створення нових. Публічні простори повинні формуватись у відповідності до ландшафту міста, з використанням елементів благоустрою та особливостей міської структури для створення привабливих та впізнаваних районів міста.
Наразі триває аналіз містобудівної ситуації, вивчаються проектні рішення, пропозиції, від фізичних та юридичних осіб по створенню рекреаційних зон, в тому числі і можливість створення аквапарку.
Враховуючи доволі велику вартість, роботи планується виконувати за рахунок позабюджетного фінансування.