Безпека життя дорослих та дітей біля парку "Хімік"

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

Доброго дня
Мешканців прилеглих будинків до парку "Хімік", по вулиці Некрасова, ДУЖЕ турбує безпека життя дорослих та дітей. В парку відсутнє освітлення, по вулицях, прилеглих до парку освітлення недостатнє. Постійно на території парку, в т.ч. на дитячому майданчику, розпивають алкоголь, відбуваються бійки і п'яні розборки. Наразі відомо, що планується реконструкція парку, але скільки бід ще може відбутись за час, поки відбудеться дана реконструкція? В такому місці необхідна постійна присутність патрульної машини Поліції! 26 травня 2019 року бійка з парку "Хімік" перенеслась до під'їзду будинку по Некрасова, 8, в наслідок пострілів було одну людину поранено, другу вбито! В цьому місці освітлення майже відсутнє! Наші рідні та діти у постійній небезпеці!!!
Пропозиції: покращити освітлення на території парку "Хімік" та прилеглих до нього територій; присутність патрульної машини біля парку в темні години доби.

Повідомляю, що Вашу петицію щодо відновлення зовнішнього освітлення та посилення громадського контролю на території парку «Хімік», розглянуто виконавчим комітетом Вінницької міської ради.
Для відновлення освітлення парку «Хімік», необхідно виготовити проектно-кошторисну документацію, побудувати мережу зовнішнього освітлення та змонтувати енергозберігаючі світильники.
На даний час МКУП «Міськсвітло» встановлено, тимчасове освітлення парку та замовлено проектно-кошторисну документацію, роботи планується виконати до кінця поточного року.
Також направлено лист до Вінницького відділу поліції ГУ НП у Вінницькій області щодо посилення контролю в районі парку та прилеглих вулицях, патрульною поліцією.