+ ще 184 громади!

Маршрут з Тяжилова на «Старе місто» (Педучилище)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Проблематика.
Мешканці м-ну Тяжилів потребують транспортного сполучення з м-ном «Старе місто».
Як з Тяжилова доїхати:
1. Батькам з маленькою дитино в «Центр матері та дитини»
2. Всім мешканцям в лікарню №3 (де занадиться більшість вузькопрофільних лікарів)
3. Студентам на навчання в «Педучилище»
4. Людям, які працюють в р-ні «Старе місто» (лікарям, викладачам, робітникам)

Наразі всім цим людям (більшість мешканців м-ну) доводиться долати маршрут Тяжилів – Старе місто (Педучилище) двома або трьома транспортами, здебільшого приватними маршрутками, які рухаються як їм заманеться, з коляскою в них не зайдеш. В годину пік для батьків з дітьми та пенсіонерам це зробити майже неможливо.

Пропозиція щодо вирішення.
Продовжити існуючий муніципальний маршрут «№17 Тяжилів(СТО) – зал. Вокзал» на «Тяжилів (СТО) – Педучилище"
Цей маршрут впровадили минулого року, за що ми вдячні Вінницькій міській раді та міському голові.
Враховуючи вищезазначену проблематику вважаю раціональніше прокласти муніц. маршрут №17 так:
Тяжилів (СТО) - вул. Ігоря Савченка - вул. Миколи Битинського - вул. Степана Тимошенка – Мрія - Вінницький інструментальний завод – Промислова - на вимогу (вул. Чехова) - Грош Експрес (вул. О.Антонова) - ЖК "Андорра" - вул. Максима Шимка - ім. Зої Ткаченко- вул. Привокзальна - вул. Олександра Довженка - вул. Дубовецька - Цегельний завод - вул. Широцького Костя - вул. Московська - вул. Замкова - Площа 8-го Березня - вул. Маяковського- 3-я міська лікарня - вул. Ушакова- Педколедж
Попит саме на такий маршрут буде більшим, ніж на існуючий.
Результат в разі реалізації.
Зміна маршруту №17 на «Тяжилів (СТО) – Педучилище" дозволить:
1. Забезпечити мешканців транспортним сполученням, яке їм необхідне.
2. Збільшити пасажиропотік на існуючий маршрут, отже збільшити його рентабельність.
3. Зробить наше місто ще комфортнішим для проживання.
4. Користуватись Вінничанам комфортним муніципальним транспортом (низькополим, який рухається за графіком), на відміну від приватного.

Вашу петицію щодо внесення змін до схеми руху автобусного маршруту загального користування в звичайному режимі руху №17 «Тяжилів (Вінниччина авто) – Залізничний вокзал» опрацьовано.
За результатами опрацювання інформуємо.
В даний час на автобусному маршруті загального користування в звичайному режимі руху №17 «Тяжилів (Вінниччина авто) – Залізничний вокзал» працює 2 автобуса з інтервалом руху в години «пік» 30-35 хв.
Одночасно повідомляємо, що на сьогоднішній день з метою покращення транспортного обслуговування мешканців та гостей міста Вінницьким національним технічним університетом проводиться дослідження на тему «Розробка та реалізація інтерактивної моделі оптимізації виробничої системи міських пасажирських перевезень м. Вінниці».
Метою даного дослідження є покращення ефективності міських пасажирських перевезень автомобільним та електротранспортом м. Вінниці, зменшення шкідливих викидів та підвищення економічної ефективності за рахунок збільшення обсягів перевезення автомобільним транспортом загального користування та електротранспортом, розробка інтерактивної моделі оптимізації виробничої системи міських пасажирських перевезень м. Вінниці.
За результатами даного дослідження визначатиметься доцільність внесення змін до схем руху громадського транспорту, в тому числі і до схеми руху автобусного маршруту загального користування в звичайному режимі руху №17 «Тяжилів (Вінниччина авто) – Залізничний вокзал».