РЕМОНТ чи реставрація єдиного в Вінниці РАЦС-у

Я фотограф і мені соромно за наш Вінницький РАЦС. Мені соромно фотографувати молодят при виході з нього на фоні чорних , облізлих плям і роздовбаних сходів. Він у нас єдиний на все місто , чому це місце з відлунням СССР та пошарпаними гнилими стінами , що в зовні що в середині. Пропоную щоб місцевий бюджет виділив кошти на капітальний ремонт цього місця , через яке проходить майже кожна пара нашого чудового міста та області..

Виконавчими органами Вінницької міської ради розглянуто Вашу петицію щодо ремонту будівлі, де розміщено Вінницький міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану. Повідомляю наступне.
Щиро дякуємо Вам за небайдужість та участь у житті нашого міста. Дійсно, питання оновлення будівлі Вінницького міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану актуальне на сьогодні. Будівля має морально застарілий зовнішній вигляд та потребує оновлення з врахуванням новітній архітектурних тенденцій, застосуванням сучасних оздоблювальних матеріалів.
На жаль, видатками міського бюджету на 2019 рік не передбачено здійснення реконструкції фасадів даної будівлі, але при формуванні міського бюджету на наступні роки Ваша слушна пропозиція буде врахована.
Дякуємо ще раз за активну громадську позицію!

Петицію підписали 394 особи з 350 необхідних.