+ ще 172 громади!

Суттєве збільшення кількості соціальної реклами спрямованої на боротьбу з пересуванням пішоходів по відокремленим велосипедним доріжкам

ІНШІ

Прошу небайдужих вінничан підтримати своїм голосом дану петицію, метою якої є суттєве збільшення кількості соціальної реклами спрямованої на боротьбу з пересуванням пішоходів по відокремленим велосипедним доріжкам. Не секрет що є тенденція збільшення кількості вело транспорту із року в рік, адже це доступний активний відпочинок. Відповідно збільшилась і кількість велодоріжок (мова зараз і надалі йде саме про відокремлені велодоріжки). Але безпеки на цих самих велодоріжках м'яко кажучи сильно бракує, оскільки пішоходи масово по них шастають наражаючи на небезпеку як себе так і велосипедиста. Деякі там просто гуляють, незважаючи що поряд через метр широченна пішохідна зона близько трьох метрів (в даному випадку мається на увазі велодоріжка на проспекті Космонавтів), деякі вигулюють домашніх улюбленців, комусь там зручніше розмовляти по телефону, комусь споживати фастфуд (мабуть на відокремлених велодоріжках апетит стає кращим), деякі жіночки гуляють з колясками (в народі "я же мать"), хтось робить селфі (на запитання чи мають намір зробити селфі посмертно щиро роблять вигляд, що не розуміють суть претензії). Більше того, близько 95 % пішоходів геть голову в сторону не повернуть переходячи відокремлену велодоріжку в довільному місці, але точно не там де це передбачено розміткою вкотре наражаючи на небезпеку як себе так і велосипедиста. Також це буде крок назустріч ментальним цінностям європейської культури.

Дата створення:

Станом на 21 липня петицію підписали 270 осіб з 350 необхідних.