Встановлення камер відеоспостереження у дитячих садочках та школах міста

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

У зв'язку із черговими повідомленнями про "замінування" закладів навчання та садочків є необхідність встановлення камер відеоспостереження, які зможуть забезпечити мінімальний контроль за відвідувачами!
На разі, нажаль, у такі місця, як дитячі садки та школи у більшості випадків може потрапити будь-хто, тобто зловмисникам не потрібно докладати зусиль, щоб опинитись у будівлі чи на території навчальних закладів.
Так, як безпека та здоров'я наших дітей безцінні, ми маємо зробити усе для забезпечення максимально комфортних умов!
Я впевнена у тому, що першочергово потрібно подумати про садочки, школи, вищі навчальні заклади, пологові будинки і т.д.
Діти- це наше життя, я дуже хочу бути спокійна за кожну дитину нашого міста.
Окрім того, думаю і сподіваюсь, більшість батьків погодиться зі мною- у відеонагляді є ще декілька вагомих плюсів, для кожного свій.

Вашу петицію щодо встановлення камер відеоспостереження у дитячих садочках та школах міста розглянуто та повідомляємо.
Розширення системи відеоспостереження, розвиток системи «Безпечне місто» у Вінниці наразі відбувається згідно з Програмою цифрового розвитку на 2018-2022 роки. На ключових та важливих об’єктах міста, які потребують посиленого захисту та контролю над ситуацією, встановлюються системи та засоби відеонагляду. Забезпечення безпеки дітей у школах та садочках є важливою складовою комплексу заходів формування безпечного міського середовища.
На даний час забезпечено відеоспостереження у комунальних закладах загальної середньої освіти міста. В 2019 році передбачено встановити камери відеонагляду у комунальних закладах дошкільної освіти, зокрема, розроблено проектно-кошторисну документацію та в бюджеті Вінницької міської об’єднаної територіальної громади передбачені видатки на реалізацію даного заходу.
Питання забезпечення відеоспостереженням пологових будинків буде розглянуто при формуванні подальших планів системи «Безпечне місто».

Дякуємо за Вашу активну громадську позицію.

Петицію підписали 352 особи з 350 необхідних.