+ ще 183 громади!

Про прийняття рішення міської ради щодо надання дозволів на відключення від мереж централізованого опалення мешканцям міста Вінниця

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Централізоване опалення, всім відомий факт, не є енергоефективним. Підтримання та створення котельні вимагає суттєвих коштів, система розбалансована, а отже тепло до багатьох домівок доходить дуже низької якості. Люди не задоволені - борги зростають, що не сприяє вирішенню проблеми конкретних абонентів і міста загалом.
Потрібно переймати досвід розвинених європейських країн! Значно економніше надати всім охочім можливість самостійного переходу на індивідуальне опалення, або можливість переходу на міні-котельні окремих багатоквартирних домів. Пропоную розробити проект рішення міської ради та надати дозволи на відключення від мереж централізованого опалення всім охочим мешканцям міста Вінниця для облаштування своїх осель індивідуальним (автономним) опаленням до початку опалювального сезону 2019-2020 рр. В подальшому доручити відповідним структурним підрозділам виконавчого комітету розробити "Програму співфінансування щодо облаштування осель індивідуальним (автономним) опаленням пільгової (малозабезпеченої) категорії населення міста".
За раціональне використання коштів та ресурсів!

Дата створення:

Станом на 19 жовтня петицію підписали 181 особа з 350 необхідних.