Заборонити мотоциклістам рухатись вулицями спальних районів в нічну пору доби

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Влітку в нічний час пожвавлюється рух мототранспортих засобів. Мотоциклісти пересуваються порожніми вулицями міста на великій швидкості, створюючи при цьому дикий шум - рев моторів, свитст гальмів та ін.
Вночі особливо гучно лунає гуркіт проїжджаючих мотоциклів, що створює жахливий дискомфорт для мешканців спальних районів. Крім того, така їзда створює неабияку небезпеку для пішоходів та інших учасників дорожнього руху, оскільки водії мототранспортних засобів не дотримуються швидкісного режиму у населеному пункті, та й не завжди виконують інші ПДР.
Шляхом вирішення цієї проблеми бачу заборону пересування власникам мототранспортних засобів у нічний час з 23:00 до 7:00 години. Зокрема для цієї цілі існують дорожний знак 3.6 ("Рух мотоциклів заборонено") та табличка до нього 7.4.4 ("Час дії").
Також, закликаю патрульну поліцію, що наглядає за порядком на вулицях у нічний час, звертати більше уваги на випадки правопорушень з боку водіїв мотоциклів.
Особливу увагу раджу звернути на проспект Юності, де мотоперегони відбуваються практично щоночі.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 16 вересня петицію підписали 356 осіб з 350 необхідних.