Створення паркомісці біля авторинку "Сатурн" для ліквідації заторів на новому кільці

Тривають роботи щодо реконструкції кільця на електромережі. Тепер кільцева дорога – головна.
І хоча такий варіант є біль логічним і правильним, поки не завершились роботи з реконструкції важко сказати чи покращиться швидкість трафіку на новому кільці.
Однак вже зараз видно, що зі сторони авторинку облаштовують бордюр, звужуючи дорогу, і помічають жовтою краскою для заборони паркування вздовж нього. Така дорожня розмітка не передбачає можливості паркування відвідувачам авторинку «Сатурн». Водії знають, припаркуватись біля авторинку було важко і раніше, а тепер пакуватись там взагалі неможна.
Всі чудово розуміють, що жовта розмітка вздовж бордюру не вирішить питання з водіями, які вже зараз її ігнорують, і все ж паркуються там, тим самим займають смугу руху і значно ускладнюють проїзд кільцем в сторону Гніванського шосе.
Тобто, відсутність парковки біля авторинку створює дискомфорт не тільки відвідувачам самого авторинку, але і всім учасникам трафіку.
Пропоную розглянути варіант створення паркомісця, шляхом розширення дорожнього полотна вздовж авторинку та облаштувати паркомісця між опорами ЛЕП.

Вашу петицію щодо паркування транспортних засобів по вул. Пирогова в районі авторинку «Сатурн» розглянуто.
За результатами розгляду інформуємо.
У зв’язку із капітальним ремонтом вул. Пирогова відповідно до проектно-кошторисної документації було змінено організацію дорожнього руху. Місця для паркування транспортних засобів вздовж авторинку «Сатурн» не передбачено. Крім того, було встановлено дорожні знаки 3.34 «Зупинку заборонено» та нанесено дорожню розмітку 1.4, яка позначає місця, де заборонено зупинку та стоянку транспортних засобів.
Для паркування транспортних засобів облаштовано місця всередині авторинку «Сатурн» та на території готелю «Гостинний двір».
Одночасно повідомляємо, що на адресу Управління патрульної поліції у Вінницькій області було направлено лист щодо посилення контролю за дотриманням водіями Правил дорожнього руху України, особливо в частині паркування транспортних засобів в зазначеному місці.

Петицію підписали 363 особи з 350 необхідних.