+ ще 183 громади!

Вимагаємо припинити фінансування з бюджету міста Вінниці комунального телеканалу «ВІТА»

ЕКОНОМІКА ТА ФІНАНСИ

Ми, депутати Вінницької міської ради, вимагаємо припинити фінансування з бюджету міста Вінниці комунального телеканалу «ВІТА».
Вивільнені кошти, а це більше десяти мільйонів гривень на рік, направити на виплату надбавок вчителям.
Телеканал «ВІТА» є засобом для пропаганди та маніпуляцій зі свідомістю вінничан.
Інформація , яка подається як журналістські матеріали часто нічого спільного з журналістикою не має.
Викривлення фактів, однобока подача матеріалів, виривання фраз з контексту, а іноді, і відверта брехня.
Прикладом такої роботи є замовний сюжет, який вийшов 30 серпня 2019 року у новинах та був опублікований на Ютуб-каналі з назвою «Хто здіймає паніку».
З безграмотним з граматичними помилками та маніпулятивним описом.
У ньому людина, яка називає себе журналістом, принижує гідність депутатів, дозволяючи собі образливі коментарі та висновки, вириває (вирізає) фрази з контексту, створюючи необхідний кут подачі інформації.
За цю бридку роботу, якою промивають мозок та переконують, що чорне - то біле, сплачено з кишень вінничан.
Ці факти підтверджуються записом та відео повної трансляції розгляду цього питання: https://vajr.info/novini/lyshe-visim-vinnytskyh-deputativ-pidtrymaly-znyzhennya-stavok-zemelnogo-podatku/?fbclid=IwAR30srqv9itQ82PwOeJCcLHKVEgf_jUW_UDeJYyRVqdb-kDPHPwzAO_KKJw.
У цивілізованому світі не існує комунальних засобів масової інформації. Роздержавлення уже пройшли друковані ЗМІ в Україні. Але ми досі, не маючи поки що закону про припинення діяльності таких ЗМІ, чіпляємось за комунальний телеканал, як засіб пропаганди та витрачаємо на нього гроші платників податків.
Депутати Вінницької міської ради Володимир Базелюк, Ганна Давиденко та Дмитро Уманець

Дата створення:

Станом на 21 жовтня петицію підписали 174 особи з 350 необхідних.