підтримайте законопроект №1135-1 “Про цивільну зброю і боєприпаси”

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

Прошу ухвалити звернення до Президента України та Голови ВР з проханням сприяти якнайшвидшому прийняттю Верховною Радою України законопроекту №1135-1 “Про цивільну зброю і боєприпаси”. Громадяни України повинні мати право на захист свого життя та здоров’я, життя та здоров’я оточуючих, свого майна та територіальної цілісності країни. Таке звернення вже ухвалили Черкаська, Київська, Львівська та Луцька міськради.

Ваша петиція на сайт міської ради щодо ухвалення звернення до Президента та голови Верховної ради України про сприяння якнайшвидшому прийняттю Верховною Радою України законопроекту №1135-1 «Про цивільну зброю і боєприпаси» розглянута виконавчими органами Вінницької міської ради.
Повідомляємо, що згідно відомостей зазначених на офіційному сайті Верховної Ради України Проект Закону про цивільну зброю і боєприпаси був включений до порядку денного від 03.02.2016р. №974-VIII.
Законом України "Про регламент Верховної Ради України" не передбачено розгляд законопроектів на підставі листів органів місцевого самоврядування з відповідним проханням.
Враховуючи вищевикладене, відсутні правові підстави для надсилання листа від імені територіальної громади з проханням пришвидшення розгляду проекту вищезазначеного закону.

Петицію підписали 41 особа з 350 необхідних.