+ ще 164 громади!

Реставрація будинку № 24 по вулиці Симона Петлюри (Чкалова) , (закинутий будинок)

Висуваю петицію , щодо реставрації будинку № 24 , по вулиці Симона Петлюри (колиш. Чкалова). Ця будівля знаходиться в занедбаному стані вже давно.
З часом , були проведені роботи , щодо монтажу нової покрівлі , але сама будівля залишається у поганому стані.
Також , будівля є пам’яткою архітектури місцевого значення , і колись була почтою.
Після її реставрації , місто Вінниця поповниться ще однією прекрасною будівлею у стилі "модерн" , і буде радувати око Вінничан , а також , може стати місцем для відкриття наприклад кафе чи музею.

Вашу петицію щодо реставрації будинку № 24 по вул. Симона Петлюри (Чкалова) опрацьовано.
За результатами опрацювання інформую.
Дякуємо Вам за активну громадську позицію.
Будинок за адресою вул. Симона Петлюри (Чкалова), 24 є пам’яткою архітектури місцевого значення «Пошта» (взята на облік взята на облік рішенням виконкому облради народних депутатів від 14.02.1991 р. № 43, охоронний номер 25-М.
Балансоутримувачем вказаної пам’ятки на сьогодні є департамент будівництва, містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації; орендарем - Вінницька торгово-промислова палата.
1993 року була розроблена науково-проектна документація на реставрацію пам’ятки, на даний час на пам’ятці виконані протиаварійні та невідкладні консерваційні роботи.
Виконавчі органи міської ради неодноразово звертались до користувача об’єкта з проханням доопрацювати наявну науково-проектну документацію та провести ремонтно-реставраційні робіт вищевказаної будівлі.
На підставі рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради від 02.08.2012 р. № 1898 проводилось комісійне обстеження стану утримання фасадів будівлі, про що було складено відповідний акт огляду технічного стану фасадів та надіслано лист від 01.07.2013 р. № 05-00-010-41125 стосовно виготовлення науково-проектної документації та отримання вихідних даних на проектування.
На цей час виконавчими органами міської ради опрацьовується процедура прийняття зазначеної пам’ятки у комунальну власність територіальної громади м. Вінниці.

Петицію підписали 43 особи з 350 необхідних.