+ ще 172 громади!

Реконструкція центрального міського стадіону "Локомотив"

Стадіон «Локомотив» на 12 тис. місць зараз знаходиться не в найкращому стані. В зв'язку з ліквідацією «Ниви» 2012 року стадіон став використовуватися Вінницьким державним педагогічним університетом імені Михайла Коцюбинського для занять фізичною культурою студентів, а також проведення футбольних матчів аматорських футбольних команд, зокрема «Вінниця». Протягом десятиріч арена використовувалась, як майданчик для виступу артистів та політиків. Зараз Фк "Нива"відновило своє існування, для нашої команди спорудили тренувальне поле СК"Нива", яке вміщує 3500 глядачів. Але так як "Нива" зберається грати на професійному рівні та приймати великі футбольні клуби України та багато глядачів, ій потрібен новий, відреконструйований стадіон на велику кількість глядачів. Зараз футбольний клуб провидть матчі на СК"Нива", який вщент забитий під час матчів. Дуже велике прохання розглянути це питання. Варіант вирішення: Міській раді від імені Вінницької громади звернутися до керівництва ФК"Нива" та залучити інвесторів до реконструкції раніше відомого величезного стадіону "Локоматив"

Вашу петицію щодо проведення ремонту (реконструкції) Центрального міського стадіону розглянуто.
Повідомляємо, що міською радою проводиться активна робота з пошуку інвесторів для проведення реконструкції Центрального міського стадіону, враховуючи, що попередньо прорахована загальна кошторисна вартість реконструкції даної спортивної споруди складає близько 500 млн. грн.
Названі видатки щороку надаються пропозицією до переліку об’єктів, які фінансуються за рахунок коштів бюджету розвитку міста Вінниці по галузі «Фізична культура і спорт».
На жаль, розпочати роботи по реконструкції Центрального міського стадіону можливо лише із залученням інвесторів, які на даний час відсутні.
Одночасно доводимо до Вашого відома, що з метою підтримання у належному стані спортивної споруди за кошти міського бюджету на центральному міському стадіоні проводились капітальні ремонти та роботи з усунення аварійного стану будівлі.
Також підприємство «Центральний міський стадіон» постійно власними силами проводить поточні ремонти.
Вдячні Вам за активну життєву позицію, вболівання за розвиток спорту та фізичної культури у м.Вінниці.