Побудувати переїзд через залізничні коліїї біля Хімзаводу, з'єднавши таким чином вулиці Фрунзе та Ватутіна

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Це дозволить значно скоротити трафік і майже прибрати затори на вулицях Привокзальній, Лебединського ті Немирівське шосе.Також таким чином, віїзд з міста значно спроститься та прискориться. Дякую.

Ваша електронна петиція на сайт міської ради, щодо влаштування переїзду через залізничні колії біля Хімзаводу, з метою поліпшення транспортного сполучення вулиці Академіка Янгеля (Фрунзе) та Ватутіна, опрацьована.
Інформуємо, що відповідно до рішення міської ради від 01.02.2013 №1140 Про внесення змін до генерального плану м. Вінниця з актуалізацією за результатами його моніторингу, генеральним планом розвитку міста передбачено будівництво транспортної розв’язки з влаштуванням переїзду в районі хімзаводу таким чином з’єднавши вулиці Академіка Янгеля (Фрунзе) та Ватутіна
Суспільна необхідність транспортної розв’язки з переїздом є нагальною потребою, враховуючи транспортні затори по вулицях Привокзальній та Батозькій (Кірова). Можливість будівництва шляхопроводу може бути розглянута за результатом надходження коштів до місцевого бюджету,та за умови наявності співфінансування від інвесторів.
Однак, у зв’язку з обмеженням фінансування спрогнозувати час і строки будівництва транспортної розв’язки з переїздом неможливо.