+ ще 172 громади!

Ремонт спорткомплексу "СКА" (Фрунзе 48)

В замос‘тянському районі немає жодного басейна .Діти які займаються плаванням змушені їздити в інший бік міста на тренування. Групи діючих басейнів міста переповнені і багато дітей не мають можливості займатись спортом. В цей час під боком стоїть величезний "померлий" спортивний комплекс СКА ,якій так і не почали ремонтувати.

Вашу петицію щодо проведення ремонту спортивного комплексу по вул.Академіка Янгеля,48 (колишнього СКА) розглянуто.
Повідомляємо, що після передачі спортивної бази у листопаді 2014 року до комунальної власності міста міською владою одразу провелась активна робота з пошуку інвесторів для проведення реконструкції споруди, враховуючи, що попередньо прорахована загальна кошторисна вартість даної реконструкції складає 150-200 млн. грн.
Як результат, було підписано двосторонню угоду з інвестором про реконструкцію даної споруди та, відповідно, розпочато виготовлення проектно-кошторисної документації.
На жаль, в односторонньому порядку з ініціативи інвестора угоду розірвано, виготовлення проекту призупинено.
За час пошуку інвесторів адміністрацією КП «Центральний міський стадіон», на балансі якого знаходиться названа споруда, зроблено все, щоб споруда не закрилась і функціонувала до початку робіт з реконструкції, так, в тому числі було проведено поточні ремонти даху – відремонтовано 800 кв.м., спортивного залу, роздягалень, встановлено додаткове освітлення, встановлено пластикові стільці на трибуні спортивного комплексу, придбано та встановлено 2 бойлери, відновлено роботу мережі водопостачання та каналізації, проведено поточний ремонт вестибюлю, придбано лавки для сидіння в роздягальнях, придбано тепловий та електричний лічильники для обліку теплової та електричної енергії тощо.
Наразі, зважаючи на нагальну необхідність приведення спортивної споруди до сучасних вимог, у 2017 році міською владою планується виготовити проектно-кошторисну документацію з подальшою реконструкцією приміщення спортивного комплексу по вул.Академіка Янгеля,48.
Вдячні Вам за активну життєву позицію, вболівання за розвиток спорту та фізичної культури у м.Вінниці.

Петицію підписали 362 особи з 350 необхідних.