Побудова мосту

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

На мою думку було б доцільно побудувати міст яктй з'єднав би два райони міста Вінниці, а саме р-н Тяжилів з Замостянським р-н. Таким чином розвантаживши рух по вулиці Брацлавська, Немирівске шосе, Привокзальна, Лебединського та М.Шимка(Карла Маркса). А саме з'єднати вулицю Ватутіна з вулицею академіка Янгеля.

Ваша петиція, щодо влаштування переїзду через залізничні колії, з метою поліпшення транспортного сполучення вулиці Академіка Янгеля (Фрунзе) та Ватутіна, опрацьована.
Інформуємо, що відповідно до рішення міської ради від 01.02.2013 №1140 Про внесення змін до генерального плану м. Вінниця з актуалізацією за результатами його моніторингу, генеральним планом розвитку міста передбачено будівництво транспортної розв’язки з влаштуванням переїзду в районі бувшого хімзаводу, таким чином з’єднавши вулиці Академіка Янгеля та Ватутіна.
Суспільна необхідність транспортної розв’язки з переїздом є нагальною потребою, враховуючи транспортні затори по вулицях Привокзальній та Батозькій (Кірова). Можливість будівництва шляхопроводу з сполученням вулиці Академіка Янгеля та Ватутіна, може бути розглянута за результатом надходження коштів до місцевого бюджету, та за умови наявності співфінансування від інвесторів.
Однак, у зв’язку з обмеженням фінансування спрогнозувати час і строки будівництва транспортної розв’язки з переїздом неможливо.

Петицію підписали 383 особи з 350 необхідних.