Реконструкція басейну в "СКА" по вулиці Янгеля (Фрунзе)

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Спортивний комплекс по вулиці А. Янгеля, 48 (Фрунзе) "СКА", який переданий у комунальну власність, мали реконструювати ще в 2015 року. Але станом на сьогоднішній день басейн на 6 доріжок знаходиться в аварійному стані і не працює з 2006 року. Було б дуже доречно зробити реконструкцію басейну, за для того щоб жителі Замостя також мали своє штучне водоймище для оздоровлення дітей та дорослих.

Ваша петиція, щодо питання реконструкції басейну в "СКА" по вул. А. Янгеля, 48, опрацьована.
Інформую, що відповідно до протоколу засідання архітектурно-будівельної ради від 22.03.2017р. проектну пропозицію реконструкції приміщень спортивного комплексу по вул. Академіка Янгеля, 48, розробленого ТОВ «Вінницький проектний інститут» в цілому було схвалено.
Відповідно до рішення виконавчого комітету від 18.05.2017 № 1188 департаменту капітального будівництва Вінницької міської ради вирішено надати вихідні дані – містобудівні умови та обмежень на проектування реконструкції приміщень спортивного комплексу по вул. Академіка Янгеля, 48 в м. Вінниці.
На даний час, проектною організацією ведуться роботи по розробленню проектно-кошторисної документації.